Frågor och svar

Vad handlar en föreställning om? Grunden är att presentera vem Jesus är och peka på vårt behov av kontakt med Gud. Det går också att väva in teman som förlåtelse och kamratskap.

Vad kostar en föreställning? Jag tar betalt för framträdande + restid. Priset varierar utifrån föreställningens längd. Kontakta mig för mer information.

För vilka åldrar passar Gospel Magic? Alla åldrar! En blandad publik fungerar utmärkt.

Hur stor kan publiken vara? En ideal publik består av 20–40 personer – då får man en nära känsla. Men jag har också gjort shower för 600–700 personer, och det fungerar även det.

Hur lång tid tar en show? Det beror på önskemål. Två populära varianter är dessa: 1) En föreställning på 30–45 min, exempelvis för en konfirmand-grupp eller en skolklass. 2) Ett 10-minuters inslag på familjegudstjänsten och därefter en 30-minutersshow på kyrkkaffet.

Vad behöver arrangörerna bistå med inför ett uppträdande? Gärna en mikrofonmygga. Det är bra med en scen om det är en publik större än 30 personer, men det är inget krav.

Vad är det för skillnad mellan dig och en vanlig trollkarl? Jag kallar mig egentligen inte för trollkarl, utan illusionist. Framförallt just för att undvika missförstånd om vad det är jag håller på med. Mitt främsta syfte med en föreställning är inte att underhålla, utan att berätta om Gud. Poängen är inte att visa upp en mängd tricks, utan att använda tricksen till att fånga in publiken.